
Αντωνίου Κωνσταντίνος
Μέλος Δ.Σ. ΕΒΕΑ
Γεννήθηκα στα Χανιά στην Κρήτη το 1978.
Σπούδασα στο τμήμα πληροφορικής και εφαρμοσμένων δικτύων ιδιωτικής σχολής και απέκτησα μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων επισιτιστικών μονάδων από την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Παράλληλα εργαζόμουν διαρκώς, πάντα στον τομέα της εστίασης και σε διαφορετικές θέσεις ευθύνης, ως Υπεύθυνος Εστίασης του Πανεπιστημίου Κρήτης (1998-2002), ως Εμπορικός Διευθυντής της Fresh Gourmet – Βαβουράκης ΑΒΕΕ του ομίλου Grecotel (2002-2007).
Διετέλεσα Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ της Βαβουράκης Α.Ε., Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. της Fresh Fresh Gourmet A.E. και Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της Α Β Βούλας Α.Ε.
Από το 2007 συμμετέχω ενεργά στη δυναμική ανάπτυξη του Ομίλου Εταιριών Γευσήνους, πρώτα ως Γενικός Διευθυντής Επισιτισμού για την Ελλάδα (2007 – 2015), μετά ως Εμπορικός Διευθυντής Ομίλου Εταιριών Γευσήνους (2015-2023), στη συνέχεια και έως σήμερα ως Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Ομίλου.
Εκτελώ χρέη Διαχειριστή των εταιριών ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ Ε.Π.Ε. από το 2001, ΧΡΥΣΗ ΧΗΝΑ Α.Ε. από το 2007 και Κ/Ξ CITICI από το 2016.
Διατηρώ την επιτελική θέση του Αντιπροέδρου της ΚΟΞΑΡΙΑΝΟΣ ΗΛΙΟΣ Α.Ε. από το 2012 καθώς και του Προέδρου της FOODBIN A.E. από το 2022 και του Μέλους Δ.Σ. της ΤΟΠ ΚΡΑΦΤ Α.Ε. από το 2024