
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), ένας από τους κορυφαίους φορείς στο ελληνικό επιχειρείν επαναπιστοποιήθηκε από την TÜV HELLAS (TÜV NORD).
Συγκεκριμένα, το Επιμελητήριο επαναπιστοποιήθηκε με βάση το ISO 9001:2015, το οποίο αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας.
Η κυρία Σπυριδούλα Γεωργοπούλου, Γενική Διευθύντρια του ΕΒΕΑ ανέφερε ότι «Πρώτη προτεραιότητα για το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών αποτελεί η ολοκληρωμένη και ποιοτική υποστήριξη των μελών του Επιμελητηρίου μας αλλά και γενικότερα των συναλλασσομένων μας. Και η σχετική πιστοποίηση που λάβαμε, από τον κορυφαίο φορέα στην Ελλάδα, αποτελεί έμπρακτη επιβεβαίωση της αναβαθμισμένης ποιότητας αλλά και των ορθών διαδικασιών που έχουμε υιοθετήσει και εφαρμόζουμε»






