20-08-2018

Ανακοινώσεις


Πρόσκληση για συμμετοχή στο Φεστιβάλ Καινοτομίας για τα Βαλκάνια (Innovation for Balkan Region) (Τίρανα, 18-20.9.2018)

Το ΕΒΕΑ σας ενημερώνει ότι διοργανώνεται Φεστιβάλ Καινοτομίας για τα Βαλκάνια στα Τίρανα, στις 18-29.9.2018, από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και τον Δήμο της πόλης σε συνεργασία με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς της χώρας.

Όπως σημειώνει η ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα, οι διοργανωτές επιθυμούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον ελληνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους τομείς τουρισμού, τεχνολογίας τροφίμων, οικολογίας (start-ups), καθώς και ενέργειας, τηλεπικοινωνιών, τραπεζικών και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, ενώ παράλληλα αναμένεται συμμετοχή από σημαντικές επιχειρήσεις της Αλβανίας και άλλων χωρών, όπως της Αυστρίας, της Κροατίας και της Ολλανδίας.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους διοργανωτές, για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://innovationfest.al/apply και στο e-mail info@innovationfest.al.                

Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις/φορείς να κοινοποιήσουν τυχόν ενδιαφέρον τους για συμμετοχή και στη Διεύθυνση του Υπουργείου Εξωτερικών (e-mail: b08@mfa.gr).

16/07/2018 ΠΗΓΗ: ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 

  • 
ΓΕΜΗ