20-04-2018

Ανακοινώσεις


Επιχειρηματική Αποστολή στο Μιλάνο, 22-23 Ιουνίου 2017 από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητηρίο Αθήνας για τις Ελληνικές παραγωγικές εταιρείες με ενδιαφέρον εξαγωγής

Tο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών κάνει γνωστό στα μέλη του και σε κάθε ενδιαφερόμενο οτι το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητηρίο Αθήνας σε συνέχεια του προγράμματος ‘’ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ’’   διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή από  22 εώς 23 Ιουνίου 2017 στο Μιλάνο της Ιταλίας με στόχο την προώθηση ελληνικών προ'ι'όντων και υπηρεσιών στην Ιταλική αγορά.

Για κάθε ελληνική εταιρεία που ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην αποστολή θα εξασφαλιστούν στοχευμένες συναντήσεις με εκπροσώπους ιταλικών εταιρειών  αναλόγως  με το επαγγελματικό προφίλ που θα έχει κοινοποιηθεί, προκειμένου να δρομολογηθούν ευκαιρίες και διαδικασίες συνεργασίας.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο με την αρωγή των τοπικών προξενικών αρχών καθώς και των επιμελητηρίων και ενώσεων της περιοχής.

Τις επιχειρηματικές αποστολές θα συνοδεύουν πάντα στελέχη του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου.

Κάθε ελληνική εταιρεία θα έχει στη διάθεσή της πριν την έναρξη της αποστολής ''ατζέντα'' των στοιχείων των ιταλικών εταιρειών  που θα συναντήσει στη διάρκεια των επιχειρηματικών συναντήσεων.

Οι εταιρείες που επιθυμούν να έχουν περισσότερες  πληροφορίες να επικοινωνήσουν με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητηρίο Αθήνας στο τηλ.210.7213209 ( κο Mario Giannotti) ή στο e-mail giannotti@italia.gr

22/06/2017 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων 

  • 
ΓΕΜΗ