19-06-2018

Ανακοινώσεις


Τεχνολογική Επιχειρηματική Αποστολή Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αργεντινή από το European Enterprise Network και το ELAN Network (27-28/6/2017)

Tο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών κάνει γνωστό στα μέλη του και σε κάθε ενδιαφερόμενο οτι το χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. ELAN Network Program, σε συνεργασία με το δίκτυο European Enterprise Network (EEN), πρόκειται να διοργανώσει στις 27-28/6/2017 Τεχνολογική Επιχειρηματική Αποστολή στο Μπουένος Άιρες. Η αποστολή απευθύνεται σε επιχειρηματικούς φορείς, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς, ερευνητές και κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Από αργεντινής πλευράς συνδιοργανωτές της συνάντησης είναι η Ομοσπονδία Μεσαίων Επιχειρήσεων Αργεντινής (Confederation Argentina de la Mediana Empresa, CAME), το Εθνικό Ινστιτούτο Βιομηχανικής Τεχνολογίας (Instituto Nacional de Technologia Industrial, INTI), το Υπουργείο Επιστήμης, Τεχνολογίας και Παραγωγικής Καινοτομίας και η Ένωση Μεταλλουργικών Επιχειρήσεων Αργεντινής (ADIMRA).

            Οι τομείς ενδιαφέροντος είναι:

-         Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

-         Τεχνογνωσία δημιουργίας «έξυπνων εργοστασίων» (Industry 4.0: Αυτοματισμοί, Εφαρμογή κυβερνοτεχνολογίας/ cyber technology στην παραγωγή, cloud computing)

-         Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ICT).

 Η δήλωση συμμετοχής (registration) για την αποστολή και τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις (matchmaking) υποβάλλεται απευθείας μέσω της ιστοσελίδας http://www.elannetwork.org/content/2017-argentina-event .

Για επιπλέον πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται τόσο στον συντονιστή του ELAN Network στην Αργεντινή κ. Gerardo Renzetti (argentina@elannetwork.org ), όσο και στο Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Μπουένος Άιρες (ecocom-buenosaires@mfa.gr ).

27/06/2017 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων 

  • 
ΓΕΜΗ