23-06-2018

Σημαντικές Ανακοινώσεις


ΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ για τις αγορές των Η.Π.Α., Ιαπωνία και Ολλανδία

Header_F1536431246.jpg
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Υπουργείο Εξωτερικών διοργανώνουν  «Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών» στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας και με στόχο την ενίσχυση των εξαγωγών.

Η «Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών» θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 ώρα 10:00 π.μ., στο κτίριο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7 (Αίθουσα «Ερμής» 6oς Όροφος), όπου οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν για τις αγορές των Η.Π.Α. από τον κ. Γεώργιο Μιχαηλίδη, Σύμβουλο Ο.Ε.Υ. Α΄ και Προϊστάμενο Γρ. Ο.Ε.Υ. Ν. Υόρκης, για την Ιαπωνία από τον κ. Διονύσιο Πρωτοπαπά, Σύμβουλο Ο.Ε.Υ. Α΄ και Προϊστάμενο Γρ. Ο.Ε.Υ. Τόκυο και για την Ολλανδία από τον κ. Νικόλαο Θωμόπουλο, Σύμβουλο Ο.Ε.Υ. Α΄ και στέλεχος της Β6 Δ/νσης Διεθνών Οικονομικών Οργανισμών.

Στο πρώτο μέρος, θα δοθούν πληροφορίες για την οικονομία και το επιχειρηματικό περιβάλλον κάθε χώρας και θα αναλυθούν οι δυναμικοί κλάδοι προοπτικής κάθε αγοράς καθώς και οι δυνατότητες συνεργασίας και εξαγωγής ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών. Στη συνέχεια, θα γίνει παρουσίαση επιτυχημένων παραδειγμάτων από ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις συγκεκριμένες χώρες.

Στο δεύτερο μέρος,οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες και οι εκπρόσωποι των φορέωνθα έχουν τη δυνατότητα για συναντήσεις με τα ως άνω στελέχη Ο.Ε.Υ, με στόχο την έγκυρη και εξειδικευμένη πληροφόρησή τους (Αίθουσες 5ου ορόφου).

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, όπως μας συμπληρώσουν ηλεκτρονικά το Δελτίο Συμμετοχής εδώ.

Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ
Τηλ. Επικοινωνίας:
τηλ: 210 3382342, 210 3382466.

11/04/2017 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων 

  • 
ΓΕΜΗ