23-06-2018

Σημαντικές Ανακοινώσεις


Ημερίδα:''Έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων:Προοπτικές ανάπτυξης για την Ελληνική οικονομία''

hydrocarbonLogos_F-1514136147.jpg

 

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με την ΕΔΕΥ (Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων Α.Ε.) και την ΗΑΕΕ (Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας) διοργανώνουν την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 και ώρα 10.30, στο ΕΒΕΑ, αίθ. ΕΡΜΗΣ (Ακαδημίας 7, 6ος όροφ.) Hμερίδα με θέμα: «Έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων: Προοπτικές ανάπτυξης για την Ελληνική οικονομία».

 

Στόχος είναι να γνωρίσουν οι ελληνικές εταιρείες τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν από ολόκληρο τον κύκλο έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων, σε κλάδους όπως η βιομηχανία, οι μεταφορές, το εμπόριο και οι υπηρεσίες. Οι υδρογονάνθρακες μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν ένα μέσο βιώσιμης ανάπτυξης για τις τοπικές κοινωνίες και να οδηγήσουν σε αύξηση της απασχόλησης και κυρίως στην επιστροφή στη χώρα μας ανθρώπινου δυναμικού υψηλής εκπαίδευσης και εξειδίκευσης.

 

Θα αναλυθούν οι εμπειρίες από εφαρμοσμένες πρακτικές στον ελληνικό και το διεθνή χώρο, το νομοθετικό, το θεσμικό και το φορολογικό πλαίσιο, ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης και των εμπλεκόμενων φορέων, οι κανόνες ασφαλείας και το περιβαλλοντικό πλαίσιο. Επίσης θα εξετασθούν οι δυνατότητες χρηματοδότησης, ασφάλισης και πιστοποίησης της εφοδιαστικής αλυσίδας που θα υποστηρίξει τις επενδύσεις που θα γίνουν σε όλα τα στάδια ανάπτυξης του κλάδου.

 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Ημερίδας

Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ.

 

Περισσότερες πληροφορίες:
ΕΒΕΑ - Τμήματα Δημοσίων Σχέσεων και Βιομηχανίας,
τηλ. επικοινωνίας: τηλ: 210.36.25.342, 210 36.07.944,
e-mail: pr@acci.gr, viom@acci.gr.

 

29/03/2017 ΠΗΓΗ: Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Εκδόσεων


DOWNLOADS
programaYdrogonanthrakes_F-1692614861.pdf

 

  • 
ΓΕΜΗ