19-06-2018

Σημαντικές Ανακοινώσεις


Ημερίδα ''Doing Business in the Arab World'' απο το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο.

Tο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών κάνει γνωστό στα μέλη του και σε κάθε ενδιαφερόμενο οτι το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο διοργάνωνει Ημερίδα-Workshop με θέμα Doing Business in the Arab World στις 22 Μαρτίου 2017, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία και πληροφόρηση της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας αναφορικά με την κουλτούρα, τα ήθη και τις παραδόσεις, καθώς και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρονται στον αραβικό κόσμο.

 Η πρώτη συνεδρία, η οποία είναι αφιερωμένη στην Επιχειρηματική Κουλτούρα στον Αραβικό Κόσμο (Culture of Business in the Arab World), περιλαμβάνει εισηγητές από ελληνικές και αραβικές επιχειρήσεις, καθώς και δύο Άραβες Πρέσβεις διαπιστευμένους στην Ελλάδα. 

Η δεύτερη συνεδρία, η οποία είναι αφιερωμένη στις Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στον Αραβικό Κόσμο (Business Opportunities in the Arab World), περιλαμβάνει, ως εισηγητές, τέσσερις Συμβούλους Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων από τις  ελληνικές πρεσβείες στην Αίγυπτο, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Ιράκ (Ερμπίλ) και στη Σαουδική Αραβία  οι οποίοι θα παρουσιάσουν την εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση τους, βάσει των ετών διαμονής τους στην εκάστοτε χώρα.

Τις συνεδρίες θα ακολουθήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις B2B μεταξύ των επισκεπτόμενων επιχειρηματιών από Λιβύη και Αίγυπτο και των Ελλήνων ομολόγων τους.

Η εν λόγω εκδήλωση έγκειται στα πλαίσια των συνεχών προσπαθειών του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου να παρουσιάσει στις ελληνικές επιχειρήσεις σημαντικές πληροφορίες, με σκοπό να τις ενισχύσει στην προσέγγιση ή εξάπλωσή τους στις αραβικές αγορές, μέσω της κατανόησης των ειδικών πολιτισμικών χαρακτηριστικών που διέπουν την περιοχή.

Το λεπτομερές πρόγραμμα της ημερίδας θα ακολουθήσει εν ευθέτω χρόνω. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν τη συνημμένη Αίτηση Συμμετοχής και να την αποστείλουν το συντομότερο δυνατό στοe-mail: chamber@arabgreekchamber.gr

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 14:00

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Βάνια Φουντουλάκη ή την κα. Κατερίνα Μιχαήλ στα τηλέφωνα: 210 6711 210 / 6726 882/ 6773 428

 

 

22/03/2017 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων


DOWNLOADS
ParticipationFormImeridaB2B22_F2116834682.3.17.docx

 

  • 
ΓΕΜΗ