20-04-2018

Σημαντικές Ανακοινώσεις


Σκέψου... Φυσικά & Social

tree_F-1522720088.png                                         

Σκέψου… Φυσικά & Social      

Δωρεάν σεμινάρια Social Media και Διαδικτύου για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

H iDialogue, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία για το Διάλογο, τη Δικτύωση, τη Διαφάνεια και τη Δημιουργικότητα σας προσκαλεί στα σεμινάρια που διοργανώνει για τα Social Media και το Διαδίκτυο με τίτλο «Σκέψου...Φυσικά & Social», τη Δευτέρα 17 Iουλίου 2017 και την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ-Ακαδημίας 7). Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν 18:00-21:00 και απευθύνονται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων από τους ενδιαφερόμενους θα είναι εντελώς δωρεάν.

Η θεματολογία των σεμιναρίων θα είναι σχετική με το πώς να αξιοποιείται το Internet και τα Social Media για την πρόωθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων μιας ελληνικής επιχείρησης το 2017, τι περιεχόμενο να ανεβάσετε στο Facebook, πώς να μετράτε την αποτελεσματικότητά του και καμπάνιες Facebook Ads. Επίσης οι εισηγήσεις αφορούν τρόπους για έξυπνη πρόωθηση των υπηρεσιών και των προιόντων σας στο διαδίκτυο με χαμηλό κόστος, χρήσιμες πρακτικές SEM (Search Engine Marketing) και πώς να χρησιμοποιηθεί το email marketing προς όφελος του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης online strategy, client journey, online sales funnels καθώς και brand awareness. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στα σεμινάρια είναι η εγγραφή σας στο διαδικτυακό ιστότοπο http://socialbiz.gr

Λόγω περιορισμένων θέσεων καλείστε να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή.  

Σε κάθε σεμινάριο θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες. 

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν με την ευγενική χορηγία της ΔΕΠΑ, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ και την ευγενική υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) καθώς και των εταιρειών eStepsΣύμβουλοι Internet Marketing, InnovationGroup, ContactPigeon, SimpleRocks και karamagalis.com. Media Partner της δράσης είναι ο Ελεύθερος Τύπος. 

 

Ομιλητές των σεμιναρίων θα είναι οι εξής:

 

  •         Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant, ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing.
  •         Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM - SEO Consultant, ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group.
  •         Ιωάννα Φωτοπούλου: Συνιδρύτρια εταιρείας SimpleRocks.
  •         Κυριάκος Τσίγκρος: Customer Success Consultant,  εταιρεία ContactPigeon.
  •  Γιάννης Καραμαγκάλης: Δημοσιογράφος, Digital Media Consultant, ιδρυτής του blog, karamagalis.com 

 

 

 

 

 

 

 


Δωρεάν σεμινάρια Social Media και Διαδικτύου για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
13/07/2017 ΠΗΓΗ: Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Εκδόσεων 

  • 
ΓΕΜΗ